Uitvaart Voorschoten | Zorgeloos je uitvaart regelen (2024)

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Vandaar dat we het jou ietwat makkelijker willen maken. Ben jij opzoek naar een fijne uitvaartondernemer uit Voorschoten die bij jouw wensen past?
Dan ben je op de goede plek.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Voorschoten verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past. Het beste gedeelte?
Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Voorschoten – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Voorschoten gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Voorschoten | Zorgeloos je uitvaart regelen (1)

4.7

4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)

Uitvaart Voorschoten | Zorgeloos je uitvaart regelen (2)

Uitvaart Voorschoten | Zorgeloos je uitvaart regelen (3)

Uitvaart Voorschoten | Zorgeloos je uitvaart regelen (4)

Uitvaart Voorschoten | Zorgeloos je uitvaart regelen (5)

Uitvaart Voorschoten | Zorgeloos je uitvaart regelen (6)

Uitvaart Voorschoten | Zorgeloos je uitvaart regelen (7)

Uitvaart Voorschoten | Zorgeloos je uitvaart regelen (8)

Uitvaart Voorschoten | Zorgeloos je uitvaart regelen (9)

Hulp bij uitvaart Voorschoten aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Voorschoten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Gelderswoude, Voorhout en Rijnsburg bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Voorschoten

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Voorschoten is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Voorschoten vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

 • Uitvaart regelen Voorschoten
 • Uitvaartcentrum in Voorschoten contacteren
 • Begrafenis en Voorschoten
 • Uitvaartkosten Voorschoten
 • Uitvaartverzekering Voorschoten
 • Uitvaartondernemer Voorschoten
 • Veelgestelde vragen uit Voorschoten
 • uitvaarten in Voorschoten
 • Uitgelichte uitvaartondernemers uit Voorschoten

Uitvaart regelen Voorschoten

Een overlijden is altijd een heftige gebeurtenis. Er is uiteraard het verdriet en mogelijkerwijs de shock bij een plotsklaps overlijden. Maar een overlijden houdt ook een moeilijke periode in, waarin in een korte tijd de uitvaart geregeld moet worden. Er komt veel kijken bij het regelen van een uitvaart. Als eerste de administratieve mededeling bij de gemeente. Dan moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Voorschoten. Vervolgens moet er over belangrijke aangelegenheden een beslissing worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Rouwboeket
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • Koffie of thee
 • De uitvoering van de wilsbeschikking

Als de overledene zelf al voorkeuren over de invulling heeft vastgelegd, dan is het gemakkelijker om beslissingen te maken. Als dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo correct mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer aandacht voor het initiëren van een zo persoonlijk mogelijke uitvaart in Voorschoten.

Zeker zul je in deze indrukwekkende periode enkele dingen missen. Daarom is het regelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer beslissend? Vindt meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Voorschoten

Uitvaart RegelenKlik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Voorschoten te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Voorschoten contacteren

Bij een uitvaart in Voorschoten kun je kiezen uit een afwisseling aan uitvaartcentrums die verdeeld over de stad beschikbaar zijn. Het uitvaartcentra heeft een significante invloed op alle dingen voor en na de uitvaart. In elk uitvaartcentrum in Voorschoten zijn schitterende opties om je geliefde vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de begrafenis is. Bovendien is daar alles in paraatheid om je dierbare passend te laten verzorgen.

De belangrijkste activiteit van een uitvaartcentrum Voorschoten zijn de ruimtes waar de overledene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt georganiseerd. Vanzelfsprekend mag het opbaren ook thuis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt vantevoren een ogenblik voor condoleances organiseren voor alle personen die de overledene kenden. Daarnaast kun je het exclusief houden voor uitsluitend genodigden of naverwanten.

De meeste uitvaartcentra in Voorschoten hebben een zaal waar de uitvaartdienst georganiseerd kan worden. De plechtigheid is het meest persoonlijke onderdeel van de begrafenis en mag je als nabestaanden zelf indelen. De voorkeur voor muziek (live, cd of usb), wie er een praatje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. In menig uitvaartcentrum Voorschoten zijn er ook mogelijkheden voor video- of foto presentaties bij de plechtigheid.

Na de teraardebestelling zijn er opties voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Je kunt meestal kiezen voor iets standaards zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er uitgebreidere mogelijkheden. Vergelijk daarom de andere uitvaartcentra in Voorschoten met elkaar en maak een weloverwogen keus voor een uitvaartcentrum die aan alle wensen kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Voorschoten

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

 • Gelderswoude
 • Voorhout
 • Rijnsburg
 • Wassenaar
 • Leidschendam

Begrafenis en Voorschoten

Het is raadzaam dat je nadenkt over de vraag of je liever gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Liever wil je deze lastige keuze niet aan nabestaanden overlaten. Gemiddeld genomen is een begrafenis wat kostbaarder dan een crematie. Belangrijkste reden hiervoor is dat er bij een begrafenis in Voorschoten een graf geregeld moet worden. De tarieven hiervoor kunnen hard stijgen. De tarieven voor een begrafenis in Holland zullen per gemeente verschillen. Het is dan wel aan te raden om eerst wat onderzoek te plegen. Behalve de tarieven voor de rustplaats zelf zal je daarnaast kosten kwijt zijn aan de (graf)steen en een grafkist. Ook hierbij kunnen de tarieven oplopen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Een crematie in Voorschoten brengt minder kosten met zich mee. Bij een crematie gaan de allermeeste kosten in de asurn zitten. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit vaak mogelijk tegen een kostenvergoeding. Je kunt er logischerwijs daarnaast voor kiezen om het eigenhandig te doen, mits dit in overleg gebeurt. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Voorschoten, is het immer wijs om de kosten tegen elkaar af te wegen. Er bestaan aanzienlijk wat prijsverschillen onder partijen. Door dit te bekijken zal je in staat zijn om veel geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Voorschoten

Regel de begrafenisRegel de crematieKlik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Voorschoten

Bij persoonlijke behoeften bij een uitvaart in Voorschoten kan dit stevig in de papieren lopen. We kunnen amper een tarief vermelden aangezien een uitvaartdienst volstrekt persoonlijk is. Als je een uitvaartverzorger in de arm neemt kun je rekenen op ongeveer 1.500,- euro, dit wordt grofweg afgedekt door een verzekering. Door een uitvaartondernemer te regelen hoef je zelf aan weinig dingen meer te denken. Dit maakt het een optie om op de dag van het allerlaatste vertrek de verantwoordelijkheid uit handen te geven. De manier van afscheid nemen kun je eigenhandig regelen afhankelijk van je wensen. Wanneer je het in een uitvaartcentrum wilt doen dan ben je tenminste €500 kwijt. De tariefstelling voor het transport verschillen per uitvaartcentrum. Meestal kun je op de site van de betreffende aanbieder wel zien wat de kosten zijn die samen gaan met het transport.

Logischerwijs kunnen er onverwachte uitgaven ontstaan bij een uitvaart in Voorschoten. Hier kan iemand denken aan mogelijke bloemstukken of aan kaarten. Afhankelijk van de specifieke kosten van een teraardebestelling of een crematie lopen de kosten op. Indien je liever een begrafenis wilt regelen dan zal er tevens geld moeten worden besteed aan de rustplaats, aan een grafkist en aan een grafsteen. Bij een crematie zijn de prijzen standaard lager maar hier dien je ook te denken aan een urn en een eindbestemming. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Wil je meer begrijpen over de gemiddelde zaken en tarieven bij een heengaan? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Voorschoten en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen. Kosten uitvaart Voorschoten inzichtelijkKlik op de knop ‘Kosten uitvaart Voorschoten inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Voorschoten

Het is voor elk persoon in Voorschoten raadzaam om een uitvaartverzekering te nemen. Zowel jij als je nabestaanden hebben dan de garantie dat zij niet voor flinke prijzen komen te staan. Bij benadering kun je kiezen tussen een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering verzeker je je van een dienstenpakket waarin alle basis diensten zijn opgenomen en waarmee je verzekerd bent van een fatsoenlijk georganiseerde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering spaar je een geldbedrag op waarmee de uitvaart georganiseerd kan worden. Deze verzekering biedt iets uitgebreider onafhankelijkheid, aangezien je meer keuzemogelijkheden hebt. Dit is een uiterst handige uitvaartverzekering als je aanvullende wensen hebt.

Er zijn eveneens nog variaties waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering samengevoegd worden. Het is niet eenvoudig om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel instanties voor een uitvaartverzekering in Voorschoten dat het vergelijken ervan overweldigend lijkt. Toch is een vergelijking cruciaal. Zo selecteer je de uitvaartverzekering die het meeste bij jouw positie past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Voorschoten

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijkenZorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Voorschoten verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Voorschoten

Het is slim om een uitvaartverzorger in Voorschoten in de arm te nemen voor een afscheid in Voorschoten. Even kort andermaal stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is verstandig. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaart uit handen te nemen. Dit is dan doorgaans direct de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de juiste manier zal worden geregeld.

Denk onder andere aan de plechtigheden die plaats zullen vinden of aan het regelen van de dag zelf. Vergelijken van uitvaartondernemers is verstandig omdat het een zeer persoonlijke dag is. Je kunt dit middels onze internetpagina simpel en vlug doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Zo kun je even vluchtig in contact komen en heb je al snel een goed beeld door wie jij het liefste de finale dag van jouw geliefde laat verzorgen. Ook is het slim om de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan doen te bekijken en te vergelijken.

Behoren bloemen en kaarten onder andere ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan regelen? Of is deze uitvaartondernemer in Voorschoten ook in de gelegenheid om wellicht live muziek te organiseren als de overledene dit heeft gewild? Deze persoonlijke wensen kun je meenemen in je zoektocht naar de passende uitvaartondernemer. In deze periode van treurnis wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een lange pittige zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Voorschoten

Vragen over Uitvaartplek?

Uitvaart Voorschoten | Zorgeloos je uitvaart regelen (10)Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl

Verzorging94%

Administratief90%

Communicatie97%

Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Voorschoten

Wij opereren volledig onafhankelijk binnen Nederland, zo ook in Voorschoten. We kijken naar de beschikbare lokale uitvaartondernemers op basis van jouw wensen. We zorgen voor contact met drie uitvaartondernemers die beschikbaar zijn om je bij te staan in de eerste periode van rouw. Aangezien we je uitvaart aanvraag uitzetten bij drie uitvaartondernemers in dezelfde regio, zorgen zij voor een prijs die zo gunstig mogelijk voor jou is.

Na de eerste verwerking van het overlijden van de dierbare is het zaak om de uitvaart in Voorschoten te regelen. Dit kan erg overweldigend zijn in een periode van rouw. Het overlijden dient gemeld te worden bij de betreffende huisarts en je (of de uitvaartondernemer Voorschoten) doet aangifte van het overlijden bij de gemeente. Ga na of er reeds zaken (verzekering, wensen, adressenlijst rouwkaart etc.) bekend zijn vanuit de overledene. Denk ook na over de kosten die gemaakt kunnen worden in het regelen van de uitvaart. Wordt het een begrafenis of crematie? Lees verder voor meer informatie over een uitvaart regelen.

Tip: Een uitvaartverzorger kan een (groot) deel hiervan uit handen nemen of zorgen dat je de juiste vragen duidelijk hebt om de uitvaart soepel en zonder stress te laten verlopen. Vraag vrijblijvend drie offertes van uitvaartondernemers aan via onze website.

In Nederland dient de Voorschoten uitvaart binnen zes werkdagen na het overlijden plaats te vinden. Echter mag dit niet eerder dan 36 uur na het overlijden. Is er langer de tijd nodig om de begrafenis of crematie te regelen en te houden? Dan moet hiervoor toestemming gevraagd worden bij de burgemeester van Voorschoten. Snel in contact komen een uitvaartondernemer uit jouw regio? Vul ons formulier in om 3 lokale uitvaartondernemers te spreken.

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Voorschoten. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Voorschotense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Voorschoten. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Voorschoten bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Voorschoten die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Voorschoten

Persoonlijke begeleiding afscheid

4 mei 2024

De uitvaart is vlug, zorgeloos en persoonlijk begeleid.

- Barry van de Veen

Uitvaartdienst begeleiding was super

30 april 2024

Dag en nacht bereikbaarheid was heel erg fijn. De favoriete lekkernij van grootmoeder stond tijdens de uitvaartdienst (tijdens de koffie) centraal. Werkelijk geweldig geregeld.

- Monique Veenstra

Het afscheid was uitstekend georganiseerd

20 april 2024

De woorden ontbreken om te vertellen hoe prachtig de ervaring met de uitvaartorganisatie was. We hadden vlug de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de voorkeuren van grootpapa echt werden gehoord. Hierdoor hebben we een schitterend afscheid voor onze liefste opa kunnen organiseren.

- Petronella Scholten

Enorm betrokken

19 april 2024

Na het heengaan wisten we even niet wat we nou moesten doen. Dankzij uitvaartplek.nl kwamen we zeer snel in aanraking met iemand die ons verder kon helpen. We hadden zeer gauw contact en ze heeft ons fantastisch fijn geholpen met het organiseren.

- Pascal Gerritsen

Uitvaartdienst schitterend zoals verlangd

6 april 2024

Exact zoals mijn papa het wilde! Echt bizar mooi (en met betrekkelijk lage onkosten) hoe we dit afscheid hebben kunnen vormgeven. Niks was apart of teveel voor de uitvaart, alle opties die we wilden konden ook. Naderhand is er ook nog even gevraagd hoe het met ons ging en of alles naar wens was geweest.

- Sander van Loon

De laatste groet was perfect

3 april 2024

Ik heb werkelijk niet de geschikte woorden om te beschrijven hoe bijpassend het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. We hadden gauw de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de voorkeuren van grootvader echt werden gehoord. We hebben echt een mooie allerlaatste groet mogen houden aan onze liefste opa.

- Chantal Visser

Flinke hulp gehad

28 maart 2024

We konden eerst goed kijken wie wij fijn vonden. Al razendsnel waren we met iemand in gesprek die ons zelf benaderde en dingen uit handen nam. We hoefde niet eens zelf het overlijden van onze zus aan te geven.

- Iris Martens

Boven verwachting meegaand

21 maart 2024

De veranderingen in organisatie van de dag was geen probleem. De uitvaartverzorgster was enorm meegaand dus dit was vlot besloten .

- Susanne Molenaar

Schitterende uitvaart

14 maart 2024

De uitvaartdienst was zeer indrukwekkend. De verslagenheid was enorm na het sterven van oma maar de uitvaartdienst had niet beter georganiseerd kunnen worden. De snelheid van de offerte heeft hier oprecht aan bijgedragen, hierdoor was er flink wat tijd om de uitvaartdienst te organiseren.

- Elisabeth Kok

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Voorschoten

Funeral Company

Plein 2
2242 KB Wassenaar
Nederland

06 55706615
http://www.funeralcompany.nl/

Omen Uitvaartzorg

Oostdorperweg 151
2242 NJ Wassenaar
Nederland

070 514 6100
http://www.omen-uitvaartzorg.nl

Duivenvoorde Uitvaartzorg

85 XX
Papelaan
2252 EG Voorschoten

071 203 2250
https://www.duivenvoorde-uitvaartzorg.nl/

Vind een uitvaartondernemer in Voorschoten

Uitvaarthulp in Voorschoten inschakelen (verzekering gedekt)

X

Uitvaarthulp in Voorschoten inschakelen (verzekering gedekt)

Uitvaart Voorschoten | Zorgeloos je uitvaart regelen (2024)

FAQs

Kan je zelf je uitvaart regelen? ›

Uw wensen voor uw begrafenis of crematie (ook wel uitvaart) kunt u vastleggen in een verklaring. Deze kunt u zelf opstellen of bij een notaris laten maken.

Hoe leg ik mijn uitvaartwensen vast? ›

Er zijn verschillende manieren om je uitvaartwensen vast te leggen. Zo kun je zelf je wensen online invullen, opschrijven in een wensenboekje of een gesprek aanvragen met een coöperatieconsulent of uitvaartverzorger van DELA.

Wat gebeurt er als je geen geld hebt voor een begrafenis? ›

Indien er geen geld is om de uitvaart te betalen, dan zal de gemeente (de Sociale Dienst) de uitvaart regelen. Deze kan de kosten echter wel verhalen op de echtgenoot/echtgenote en/of de kinderen.

Wat kost een uitvaart als je niet verzekerd bent? ›

Een begrafenis zonder verzekering kost al snel tussen de € 7.000 en € 11.000. Vaak liggen begrafeniskosten hoger dan de kosten voor een crematie. Dat komt omdat de begrafeniskosten voor een deel bestaan uit grafkosten. Deze grafkosten verschillen sterk per gemeente en liggen tussen de € 800 en € 7.000.

Wat kost een crematie zonder poespas? ›

Gemiddeld kost cremeren tussen de € 7.000 en € 11.000 in Nederland. De kosten verschillen per crematorium. Hoe duur is een simpele crematie? Uitvaartkosten voor een persoonlijk afscheid liggen al gauw tussen de €6.500 en de €11.000.

Wat kost simpele uitvaart? ›

Een eenvoudige uitvaart kost al gauw zo'n € 5.000, maar de kosten kunnen snel oplopen tot zo'n € 8.000. U kiest zelf hoe de begrafenis of crematie eruit gaat zien en krijgt hierdoor een indicatie van wat de door u gewenste uitvaart kost.

Hoe vraag je naar een uitvaart? ›

Stel de juiste vragen

Begin daarom het gesprek met een vraag; op die manier voelt de nabestaande zich gehoord, en dat is enorm belangrijk. U kunt bijvoorbeeld vragen hoe het met hem of haar gaat, hoe de rouwende het afscheid heeft ervaren en of u nog iets voor hem of haar kunt betekenen.

Wat zijn de kosten voor een crematie? ›

De basisprijs van een crematie ligt tussen de € 5.000 en € 6.500. Hiervoor krijg je de volgende diensten: Uitvaartverzorger. Kist.

Wat zet je op een uitvaart kaart? ›

Voorbeeld rouwteksten
 • “Eindelijk rust.”
 • “Zomaar ineens.”
 • “Veel te vroeg. Veel te jong.”
 • “Het leven ten volle geleefd.”
 • “Wij zullen je missen, iedere dag.”
 • “De hemel heeft er een mooie ster bij.”
 • Wat op liefde gebouwd is, vergaat niet.”
 • “Met veel verdriet nemen wij afscheid van.”

Wat gebeurt er na de dood met je bankrekening? ›

De bank blokkeert de toegang tot alle bankzaken van degene die is overleden. Denk aan rekeningen, betaalpassen en creditcards. Ook de toegang tot online bankieren wordt geblokkeerd. Open blijven alleen gezamenlijke rekeningen, zoals en/of-betaalrekeningen en gezamenlijke spaarrekeningen.

Is geld opnemen na overlijden strafbaar? ›

Kan ik geld opnemen van de bankrekening van een overleden persoon voordat de nalatenschap is afgehandeld? Nee, in de meeste gevallen is dit strafbaar. Het is belangrijk om de juiste procedures te volgen en een verklaring van erfrecht te verkrijgen voordat u toegang krijgt tot de bankrekening.

Wat kost de goedkoopste uitvaart? ›

Goedkope

Uitvaartkosten voor een persoonlijk afscheid liggen al gauw tussen de €7.000 en de €11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €3.195. Hierbij gaat het om een zogenaamde stille crematie zonder aanwezigheid van nabestaanden.

Wat kost een kist bij overlijden? ›

De gemiddelde prijs voor een uitvaartkist is momenteel plusminus € 500,-. Dat wil dus zeggen dat u bij Cofita een doodskist kunt kopen vanaf een prijs van € 359,-.

Wat kost opbaren per dag? ›

Een opbaring in de aula (met koffie) zal gemiddeld rond de € 575,- kosten. Een opbaring thuis zal gemiddeld € 80 per dag kosten. Wanneer iemand is overleden in het ziekenhuis, wordt het stoffelijk overschot binnen 3 uur na overlijden overgebracht naar het mortuarium van het ziekenhuis.

Wat kost een crematie met koffietafel? ›

Uitvaartbijeenkomst en koffietafel

Bijna altijd is er voorafgaand aan de teraardebestelling een uitvaartbijeenkomst of kerkdienst van € 250 – € 750. Een koffietafel na afloop van de uitvaart is uiteraard afhankelijk van het aantal personen. Je kunt uitgaan van € 10 per persoon.

Wie regelt begrafenis als er geen familie is? ›

Als er geen familie is, wie regelt dan de uitvaart? Er is altijd iemand die de overlijdensmelding doet. Dat kan ook een arts, een notaris, een bewindvoerder of een goede vriend van de overledene zijn. De persoon die de melding doet, hoeft niet de opdrachtgever te zijn.

Wat kost een crematie zonder uitvaart? ›

Wat kost een technische of stille crematie? De kosten van een technische of stille crematie lopen uiteen, maar liggen meestal tussen de € 500 en € 1.000. Een technische crematie is een normale crematie, waarbij er geen afscheidsceremonie wordt gehouden in de aula van het crematorium.

Wat te doen bij overlijden zonder familie? ›

,,Als er geen familieleden zijn, er geen notaris of bewindvoerder is aangesteld door degene die is overleden, dan regelt de gemeente de uitvaart. Dat is in de wet op de lijkbezorging vastgelegd.

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ouida Strosin DO

Last Updated:

Views: 5337

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ouida Strosin DO

Birthday: 1995-04-27

Address: Suite 927 930 Kilback Radial, Candidaville, TN 87795

Phone: +8561498978366

Job: Legacy Manufacturing Specialist

Hobby: Singing, Mountain biking, Water sports, Water sports, Taxidermy, Polo, Pet

Introduction: My name is Ouida Strosin DO, I am a precious, combative, spotless, modern, spotless, beautiful, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.