Caribbean Cruisereizen - cruise aan boord van de Norwegian Escape , van New York (VS) tot New Orleans (VS) (2024)

  1. Home
  2. Zoekresultaten
  3. Norwegian Cruise Line
  4. Norwegian Escape
  5. Caribbean Cruise vanaf New York naar New Orleans

15 daagse cruise met Norwegian Escape van Norwegian Cruise Line

Catalogusprijs:

Datums en prijzen

Verdien Flying Blue Miles

Caribbean Cruisereizen - cruise aan boord van de Norwegian Escape , van New York (VS) tot New Orleans (VS) (1)

Boek nu bij ons en verdien Flying Blue Miles

Kaart

We hebben uw toestemming nodig om de Google Maps-service te laden.Deze externe dienst kan gegevens verzamelen over uw activiteiten. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid. U kunt akkoord gaan met het gebruik van de dienst door naar Cookie-instellingen te gaan en "Externe inhoud" te accepteren.

De bovenstaande routekaart dient alleen als voorbeeld, en is onder voorbehoud van wijzigingen.

Route

DagBestemmingAankomstVertrekMeer
1.

New York (VS)

Vertrek: 16:00

16:00
Caribbean Cruisereizen - cruise aan boord van de Norwegian Escape , van New York (VS) tot New Orleans (VS) (164)

Al van verre doemen het Vrijheidsbeeld en de skyline van Manhattan op met contouren van het Empire State Building en het Chrysler Building. Het is geweldig om New York binnen te varen met een cruiseschip. Cruiseschepen meren aan in Cape Liberty Cruise Port, ten zuidwesten van het centrum van The Big Apple. Binnen een half uur brengt een taxi u naar downtown Manhattan, waar het aanzicht van de torenhoge wolkenkrabbers overweldigend is. In New York zijn alle landen ter wereld vertegenwoordigd, ook op culinair gebied. Laat u dus verleiden tot een Italiaanse lunch in Little Italy of proef van de authentieke Peking Eend in Chinatown. Maar maak ook zeker een wandeling door het Central Park of bezoek Ground Zero dat herinnert aan de aanslagen op 9/11. The city that never sleeps is er één om nooit te vergeten.

Alleen al om te winkelen is NY the place to be. Van hippe en chique winkels tot tweedehandszaakjes. De grote modehuizen vindt u op 5th Avenue. Macy’s heeft meerdere vestigingen in de stad, maar die aan Herald Square is het grootst. Bleecker Street in Greenwich heeft hippe boetieks voor de fashionista’s. Voor de gadgets moet u bij de Apple Store zijn op 5th Avenue.

In de City that never sleeps is het 24 uur per dag een drukte van belang. De loeiende sirenes, wolkenkrabbers en reclame zijn overweldigend. Een typisch New Yorkse uitvinding is de hotdog, net als de New York-style pizza die makkelijk oprolbaar is.

2.

op zee

3.

op zee

4.

Puerto Plata (Dominicaanse Republiek)

Aankomst: 13:00

Vertrek: 20:00

13:0020:00

Puerto Plata is een van de oudste steden van de Dominicaanse Republiek, gesticht in 1496 door de broer van Columbus, Bartolomeo. In de 19e eeuw kende de stad een economische bloei door de haven. Bezienswaardig is het oude stadscentrum, dat grotendeels bestaat uit houten huizen in Victoriaanse peperkoekstijl. Er zijn tal van kleine winkels, restaurants en cafés in de smalle straatjes rond Parque Central met een nostalgisch Glorieta-paviljoen. Bezienswaardigheden zijn onder meer het San Felipe-fort, dat in de 16e eeuw werd gebouwd om te beschermen tegen de vele aanvallen van piraten. De haven ligt er pal naast, waar gestrande schepen doen denken aan cyclonen die de kust hebben overspoeld.

5.

San Juan (Puerto Rico)

Aankomst: 12:00

Vertrek: 20:00

12:0020:00
Caribbean Cruisereizen - cruise aan boord van de Norwegian Escape , van New York (VS) tot New Orleans (VS) (165)

Verrassende Victoriaanse huizen, forten, geplaveide straatjes en tropische co*cktails. Dit is San Juan, de hoofdstad van de Amerikaanse vrijstaat Puerto Rico. Puerto Rico is het kleinste eiland van de Grote Antillen in de Caribbean. San Juan werd in 1521 gesticht door de Spanjaarden en is daarmee de oudste stad van Amerika. Spaanse invloeden zijn nog overal merkbaar op het eiland: in het eten, het bruisende temperament van de inwoners en de historische bezienswaardigheden.
Toch heeft San Juan een typisch Caribisch karakter. Zo klinkt er vrijwel overal de muziek van steel drum bands. Het eiland staat garant voor ongerepte natuur, spectaculaire zonsondergangen, co*cktails en zee. Bovendien is San Juan de exporthaven van tabak, koffie en suiker, maar het eiland staat vooral bekend om haar rum.

In Old San Juan vindt u veel (juweliers)winkeltjes in Calle de la Fortaleza en Calle de San Francisco. Typisch Puerto Ricaanse souvenirs zijn kleine gesneden beeldjes (santos), hangmatten, maskers van kokosnoten, geborduurde kleding en rum.
Maak een tocht door het tropische regenwoud El Yunque, bezoek de botanische tuin Rio Piedras of de overblijfselen van het verdedigingsfort San Felipe del Morro. Tussendoor doet u zich tegoed aan de Puerto Ricaanse keuken: een mengeling van Spaanse, Indiaanse en Afrikaanse gerechten. En voor wie even bij wil komen is er Condado Beach.

6.

Saint Thomas (Amerikaanse Maagdeilanden)

Aankomst: 07:00

Vertrek: 17:00

07:0017:00
Caribbean Cruisereizen - cruise aan boord van de Norwegian Escape , van New York (VS) tot New Orleans (VS) (166)

St. Thomas is een van de Maagdeneilanden en is een van de grootste en drukste toeristencentra in het Caribisch gebied. Het Amerikaanse eiland behoorde vroeger tot Denemarken en werd in 1917 door de VS gekocht. De belangrijkste attractie zijn de prachtige stranden; maar het eiland heeft ook vele veelzijdige attracties en een bruisend nachtleven, vooral in de hoofdstad, Charlotte Amalie, gekenmerkt door de Deense stijl koloniale huizen.In het heuvelachtige noordwesten van het eiland is de bergtop, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de 19 andere nabijgelegen Maagdeneilanden Een reis op de Atlantis Submarine is ook een onvergetelijke ervaring.bBezienswaardigheden zijn onder meer: het Historisch Museum in Fort Christian, de Coral World Observatory, de Frederick Lutheran-kerk, het regeringsgebouw op Government Hill, de Venus-pilaren op Magnolia Hill en de synagoge op Crystal Glade.

7.

op zee

8.

Willemstad (Curaçao)

Aankomst: 07:00

Vertrek: 17:00

07:0017:00
Caribbean Cruisereizen - cruise aan boord van de Norwegian Escape , van New York (VS) tot New Orleans (VS) (167)

De hoofdstad van Curaçao, Willemstad, is met haar natuurlijke havens één van de druk bezochte steden van het Caribische gebied. Het eiland is de grootste van de ABC-eilanden en is sinds 1997 een UNESCO-werelderfgoed. Willemstad is door de haveningang in twee delen verdeeld die met elkaar verbonden zijn door de beroemde Emma-brug. De stad kenmerkt zich door de fraaie in pastelkleuren uitgevoerde Oudhollandse koopmanshuizen, het grote aantal historische bezienswaardigheden, de levendige winkelstraten, de beroemde Pontonbrug en de kleurrijke drijvende markt. Andere bezienswaardigheden zijn onder meer Fort Amsterdam, gebouwd in de 17e eeuw, het Curaçao Museum met oude meubels, en de Mikve Israel Emmanuel Synagoge uit 1732, de oudste westerse synagoge. Bekijk ook eens de huizen in de oude stad in Nederlandse koloniale stijl. De bruisende havenstad is de moeite waard om te winkelen, want tal van winkels en winkelgalerijen nodigen uit tot wandelen en vertoeven.

9.

Oranjestad (Aruba)

Aankomst: 07:00

Vertrek: 17:00

07:0017:00
Caribbean Cruisereizen - cruise aan boord van de Norwegian Escape , van New York (VS) tot New Orleans (VS) (168)

Bekend van onder meer The Natural Bridge, een door de zee uitgesleten brug in de rotsen en hét symbool van Aruba. Oranjestad is de hoofdstad van Aruba en is in 1790 gesticht. Deze Caraïbische stad heeft 20.000 inwoners en is gelegen aan de Paardenbaai in het zuidwesten van het eiland. Een van de grootste attractie van Oranjestad vormen de winkels, vooral die in en om de Caya G.F. Croes, voorheen de Nassaustraat. Ondanks de misschien wat beperkte historische bezienswaardigheden is er genoeg van de Hollandse koloniale architectuur te zien, zoals de Olde Molen welke in Nederland in 1804 is gebouwd en in 1962 naar Aruba is verscheept. Maar ook typisch Arubaanse architectuur zijn duidelijk te herkennen. Bezoek hiervoor bijvoorbeeld de bibliotheek of de oude protestantse kerk (1846) nabij de Oranjestraat. Wie meer geïnteresseerd is in de lokale flora en fauna kunnen een trip maken met een boot met glazenbodem en zo de maritieme schoonheid bewonderen.

10.

op zee

11.

Falmouth (Jamaica)

Aankomst: 07:00

Vertrek: 17:00

07:0017:00
Caribbean Cruisereizen - cruise aan boord van de Norwegian Escape , van New York (VS) tot New Orleans (VS) (169)

Falmouth is een kleine stad aan de noordkust van Jamaica, ten oosten van Montego Bay. De stad is gesticht in 1769 en groeide al snel uit tot een belangrijke havenstad. De stad is aangelegd volgens een gridvormig stratenplan. Langs de brede straten werden houten huizen gebouwd in de Georgiaanse stijl. Falmouth is de enige plaats op Jamaica waar deze stijl nog goed bewaard is gebleven. Eind 18e en begin 19e eeuw was Falmouth een van de drukste havens van Jamaica, waardoor de stad veel handelaars, ambachtslieden en planters aantrok. Ze speelde echter ook een belangrijke rol in de slavenhandel. Na de afschaffing van de slavenhandel in 1807 en de slavernij in het Britse Imperium in 1838, zakte de economie van Falmouth in.

Reizigers die geinteresseerd zijn in natuur en safari kunnen terecht in de J Charles Swaby Falmouth Swamp Safari, wat echt een aanrader is. U kunt hier een 45 minuten durende ecotour maken waarbij u alles te weten komt over krokodillen, vogels, slangen, iguanas en de mongrovebomen die hier volop aanwezig zijn. Er zijn meer dan 80 krokodillen in de Falmouth Crocodile Safari.

12.

op zee

13.

Cozumel (Mexico)

Aankomst: 09:00

Vertrek: 17:00

09:0017:00
Caribbean Cruisereizen - cruise aan boord van de Norwegian Escape , van New York (VS) tot New Orleans (VS) (170)

Het grootste eiland van Mexico ligt op 57 kilometer afstand van Cancun en op 20 kilometer afstand van de kust van Mexico. Het eiland heeft zich ontwikkeld tot een populaire vakantiebestemming dankzij de idyllische stranden, het brede aanbod aan watersporten en de Maya-ruïnes. De veerboot legt aan bij "San Miguel de Cozumel", waar bezoekers het "Museo de la Isla de Cozumel" kunnen bezoeken met artefacten die de natuurlijke geschiedenis van het eiland beschrijven. In het noorden van het eiland zijn er verschillende ruïnes van de oude Maya-cultuur. Cozumel was ooit een bedevaartsoord voor de Maya's die hulde wilden brengen aan de godin van de maan, Ixchel. De beroemde lagune "Chankanaab" is te bereiken via de hoofdweg naar het noorden. De lagune heeft meer dan 50 soorten tropische vissen, schelpen en koralen en wordt gezien als een soort natuurlijk aquarium.

14.

op zee

15.

New Orleans (VS)

Aankomst: 08:00

08:00
Caribbean Cruisereizen - cruise aan boord van de Norwegian Escape , van New York (VS) tot New Orleans (VS) (171)

Deze stad is een industrie- en distributiecentrum, een belangrijke haven en bekend door haar rijke culturele erfgoed, vooral qua muziek en haar keuken. New Orleans is de grootste stad van de Amerikaanse staat Louisiana. De stad is in 1718 gesticht door Jean-Baptiste Le Moyne de Bienville en genoemd naar de Fransman Filips van Orléans. Op wets- en bestuursniveau zijn de stad New Orleans en de Orleans Parish hetzelfde. De stad ligt op de oevers van de rivier de Mississippi, ongeveer 160 kilometer stroomopwaarts vanaf de Golf van Mexico.New Orleans ligt te midden van de katoenplantages, waar de Afrikaanse slaven te werk werden gesteld. Als aanvulling op de bebouwde gebieden van de stad, kent New Orleans ook nog ongecultiveerde moerassen, vooral in het oosten van de stad. New Orleans is de bakermat van de slavenmuziek en de gospels.

Overzicht standaard diensten

De reissom geldt per persoon en is inclusief:

  • Cruises

    • De cruise van New York (VS) / naar New Orleans (VS)
    • Alle havenbelastingen en taksen
    • Deelname van alle evenementen en de meeste faciliteiten aan boord
  • Selectie dranken aan boord

    • Koffie en thee bij de hoofdmaaltijd
  • Catering aan boord

    • Alle maaltijden (in sommige specialiteitenrestaurants kan een toeslag gelden)
  • Extra's

    • Bij boeking vanaf Suites & The Haven Suites (niet Club Balcony Suites) ontvangt u een drank-, diner- en internetpakket en $ 50 excursietegoed per hut, per haven.1
  • 1)Dinerpakket (1e en 2e persoon in de hut) bevat 1 specialiteitendiner bij cruises van 3-6 nachten, 2 diners bij cruises van 7-11 nachten en 3 diners bij cruises vanaf 12 nachten.

Cruise Travel biedt u de volgende extra’s aan:

  • Services

    • Service met persoonlijk contact
    • Onafhankelijk advies
    • 7 dagen per week bereikbaar
    • 24 u bereikbaar voor noodsituaties
    • Inclusief servicekosten
    • Inclusief Calamiteitenfonds

Boek nu bij ons en verdien Flying Blue Miles!

  • Dat is hoe het werkt

    • Geef uw Flying Blue nummer op tijdens het boekingsproces.
    • U ontvangt één mijl voor elke uitgegeven euro aan uw cruise.
    • De mijlen worden binnen een maand na uw reis aan uw Flying Blue account toegevoegd.

Niet inbegrepen zijn:

  • Persoonlijke uitgaven aan boord

  • Extra diensten zoals kapper, massages, etc.

  • Fooien aan boord

    (fooien Norwegian Cruise Line)

  • Reisverzekeringen

Caribbean Cruisereizen - cruise aan boord van de Norwegian Escape , van New York (VS) tot New Orleans (VS) (172)
Pakket: Cruise

In dit pakket zijn naast de standaard services geen extra’s inbegrepen.

Voor deze reis zijn de volgende Algemene voorwaarden van toepassing

Caribbean Cruisereizen - cruise aan boord van de Norwegian Escape , van New York (VS) tot New Orleans (VS) (173)
Pakket: Cruise All Inclusive Extra

In dit pakket zijn naast de standaard services de volgende extra’s inbegrepen:

  • Drankenpakket1,2

  • 50 USD korting voor excursies per hut per excursie

  • Gratis internet2,3

  • Restaurantpakket: maximaal 3 diners in een van de specialiteitenrestaurants2,4

  • 1)Alcoholische dranken tot USD 15,00 per glas, inclusief sterke drank, tap- en flesjes bier, wijn per glas en co*cktails in alle bars, lounges en restaurants tijdens de cruise, geen alcoholische dranken voor personen onder de 21 jaar.
  • 2)Geldig voor de eerste en tweede persoon in de hut
  • 3)300 minuten gratis internet (n.v.t. op Great Stirrup Cay en Harvest Caye)
  • 4)2 maaltijden bij boeking van een binnen-, studio- of buitenhut, 3 maaltijden bij boeking van een balkonhut

Voor deze reis zijn de volgende Algemene voorwaarden van toepassing

Reisvoorwaarden:

Voor deze reis zijn de algemene voorwaarden en condities van de organisator van toepassing

Houdt u er rekening mee dat de weergegeven prijzen speciale tarieven zijn en onderhevig zijn aan speciale betalings- en annuleringsvoorwaarden. De weergegeven cruises, prijzen, vaarschema's etc. zijn niet bindend en kunnen gewijzigd worden door de rederij.

De reiziger is verplicht zich te houden aan de door de dienstverleners voorgeschreven maatregelen ter beheersing en bestrijding van de COVID-19 pandemie om de veiligheid van alle reizigers en medewerkers te waarborgen conform de richtlijnen van de overheid. Alle gevolgen die voortvloeien uit het niet naleven van de voorschriften, evenals kosten die nodig zijn om hieraan te voldoen (bijvoorbeeld verplichte PCR-test), zijn voor rekening van de reiziger.

Dekkenplan - Norwegian Escape

Caribbean Cruisereizen - cruise aan boord van de Norwegian Escape , van New York (VS) tot New Orleans (VS) (174)

Binnenhutten

IF - Binnenhut
Caribbean Cruisereizen - cruise aan boord van de Norwegian Escape , van New York (VS) tot New Orleans (VS) (175)

De foto van deze hut geldt als voorbeeld en is voorbehouden van wijzigingen.

  • ca. 12 - 18 vierkante meter

  • 2 eenpersoonsbedden (samen te voegen tot queen-size bed)

  • 1 - 2 Pullman bedden

  • Badkamer met douche

  • Kledingkast

  • Flatscreen-TV

  • Kaptafel en bureau

  • Koelkast

  • Maximaal 4 personen

    • Buitenhutten

      OT - Eenpersoons-Buitenhut
      Caribbean Cruisereizen - cruise aan boord van de Norwegian Escape , van New York (VS) tot New Orleans (VS) (176)

      Helaas geen hut afbeelding beschikbaar

      • ca. 14 - 22 vierkante meter

      • Venster

      • 1 Queen-size bed

      • Badkamer met douche

      • Kledingkast

      • Speciaal voor alleenreizenden ingericht

      • Exclusieve toegang tot de Studio Lounge met 2 TV's, bar

        • OB - Buitenhut met PanoramaVenster
          Caribbean Cruisereizen - cruise aan boord van de Norwegian Escape , van New York (VS) tot New Orleans (VS) (177)

          De foto van deze hut geldt als voorbeeld en is voorbehouden van wijzigingen.

          • ca. 14 - 23 vierkante meter

          • Panoramavenster

          • 2 eenpersoonsbedden (samen te voegen tot queen-size bed)

          • Badkamer met douche

          • Kledingkast

          • Flatscreen-TV

          • Kaptafel en bureau

          • Koelkast

          • Maximaal 2 personen

            • O4 - Familie Buitenhut met PanoramaVenster
              Caribbean Cruisereizen - cruise aan boord van de Norwegian Escape , van New York (VS) tot New Orleans (VS) (178)

              Helaas geen hut afbeelding beschikbaar

              • ca. 14 - 31 vierkante meter

              • Panoramavenster

              • 2 eenpersoonsbedden (samen te voegen tot queen-size bed)

              • Extra slaapplaatsen voor maximaal drie personen

              • Badkamer met bad

              • Kledingkast

              • Flatscreen-TV

              • Kaptafel en bureau

              • Koelkast

              • Locatie nabij het kindergedeelte

              • Maximaal 5 personen

                • O5 - Familie Buitenhut met PanoramaVenster
                  Caribbean Cruisereizen - cruise aan boord van de Norwegian Escape , van New York (VS) tot New Orleans (VS) (179)

                  Helaas geen hut afbeelding beschikbaar

                  • ca. 14 - 31 vierkante meter

                  • Panoramavenster

                  • 2 eenpersoonsbedden (samen te voegen tot queen-size bed)

                  • Extra slaapplaatsen voor maximaal drie personen

                  • Badkamer met douche

                  • Kledingkast

                  • Flatscreen-TV

                  • Kaptafel en bureau

                  • Koelkast

                  • Locatie nabij het kindergedeelte

                  • Maximaal 5 personen

                    • Voorsteven

                      Caribbean Cruisereizen - cruise aan boord van de Norwegian Escape , van New York (VS) tot New Orleans (VS) (180)

                      Achtersteven

                      Caribbean Cruisereizen - cruise aan boord van de Norwegian Escape , van New York (VS) tot New Orleans (VS) (181)

                      Klantbeoordelingen - Norwegian Escape

                      132 Beoordelingen

                      4,1 / 5 Uitstekend

                      Details van de totale beoordeling

                      4,3 / 5 Schip algemeen

                      4,3 / 5 Hut

                      4,3 / 5 Culinair

                      3,8 / 5 Entertainment

                      3,8 / 5 Sport

                      3,7 / 5 Wellness & spa

                      4,0 / 5 Service / In- en uitcheck

                      Aantal aanbevelingen

                      86,2%

                      Alle opmerkingen

                      5 Sterren

                      28.8% 5 Sterren

                      x 38
                      4 Sterren

                      53.8% 4 Sterren

                      x 71
                      3 Sterren

                      16.7% 3 Sterren

                      x 22
                      2 Sterren

                      0.8% 2 Sterren

                      x 1

                      132 klant evaluaties4,1 / 5 Uitstekend

                      Caribbean Cruisereizen - cruise aan boord van de Norwegian Escape , van New York (VS) tot New Orleans (VS) (2024)

                      References

                      Top Articles
                      Latest Posts
                      Article information

                      Author: Patricia Veum II

                      Last Updated:

                      Views: 5567

                      Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

                      Reviews: 91% of readers found this page helpful

                      Author information

                      Name: Patricia Veum II

                      Birthday: 1994-12-16

                      Address: 2064 Little Summit, Goldieton, MS 97651-0862

                      Phone: +6873952696715

                      Job: Principal Officer

                      Hobby: Rafting, Cabaret, Candle making, Jigsaw puzzles, Inline skating, Magic, Graffiti

                      Introduction: My name is Patricia Veum II, I am a vast, combative, smiling, famous, inexpensive, zealous, sparkling person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.